Vi har arbetshandskar, smörjolja och rostlösare
Produkt 1 / 9

Montagehandske get

Art nr: 21A10109

Worksafe A 10-109 är en mjuk och smidig montagehandske, med extra mjukt och smidigt getläder i innerhanden. Lämplig för: Montering, verkstad, packning och lagerarbete.

Montagehanskar och smörjolja finner du i vårat sortiment, välkommen
Produkt 2 / 9

Montagehandske get

Art nr: 21A10111

En montagehandske där det inte har sparats på något. getläder av högsta klass och tjocklek, minimalt med sömmar i handflatan, förstärkta fingrar och sömmar. Worksafe A10-111 är handsken för de tuffaste montagejobben. Extra slitstark men fortfarande med den höga kvalitet och komfort som bara det bästa getlädret ger. Lämplig för: Montering, packning, lagerarbete, entreprenad, verkstad och hantverk. Finns i storlekar från 7 till 11.

Novline erbjuder ett brett utbud av smörjolja och arbetshandskar
Produkt 3 / 9

Montagehandske konstläder

Art nr: 21A100W

Montagehandsken för de flesta arbetsuppgifter, även när det är kallt. Tunt foder i polyester som passar bra på vår och höst och i kalla lagerlokaler. Worksafe A100W tillverkas med syntetiskt läder i innerhanden ger en smidig och komfortabel allroundhandske. Lämplig för: Lagerarbete, packning, montering, verkstad och hantverk.

Finns i storlekar från 7 till 11.
 

Handske, smörjolja och rostlösare har vi ett stort utbud av
Produkt 4 / 9

Nitrilbelagd handske nylon/akr

Art nr: 21P30110W

Vinterhandske med högsta möjliga fingerkänsla. Behagligt, komfortabelt foder i borstad akryl, med effektiv fukttransport. Porös beläggning hjälper till att hålla handen torr även under lång användning. Handsken är helt sömlös, inget i handskarna skaver eller irriterar. Lämplig för: Arbeten i kall torr miljö, hantering av kalla föremål. 

Finns i storlekar från 8 till 11.
 

Handske och smörjolja och andra förbrukningsprodukter säljer vi
Produkt 5 / 9

Nitrilbelagd nylonhandske

Art nr: 21P30106

En allroundhandske i stickad nylon och med en beläggning av nitril som passar bra för de flesta arbetsuppgifterna. Den lämpar sig inom många olika yrken och arbeten tack vare att handsken är mycket användarvänlig och med bra fingerkänsla. Ventilerande ovanhand ger en skön komfort vid längre användning. Lämplig för: Montage, entreprenad, transport, bilindustri och packningsarbeten.

Finns i storlekar från 7 till 11

Svetshanskar, smörjolja och rostlösare hittar du hos oss
Produkt 6 / 9

Nitrilhandske puderfri

Art nr: 2140531555

Stark och smidig nitrilhandske med rullad krage för engångsbruk. Lämplig för arbete inom livsmedelsindustri, vård, rengöring, lokalvård och montering.

Finns i storlekar från S till XXL.

Köp dina svetshandskap eller smörjolja hos oss på Novline
Produkt 7 / 9

Nötnarvhandske vinter

Art nr: 21H20430W

Vinterhandske med utvalt nötläder av hög kvalitet. Worksafe H20-430W är en klassisk basmodell med ett varmt foder för den kalla årstiden. Lämplig för: Allmänna grova arbeten i kall miljö inom verkstad, bygg och entreprenad.

Finns i storlek 10.

Smörjolja och svetshandskar säljer vi på Novline
Produkt 8 / 9

Svetshandske

Art nr: 50G3010

Svetshandske tillverkad i getskinn av högsta kvalitet, med ovanhand och krage i nötspalt. Ofodrad. Handsken är sydd med stark och värmetålig kevlar® tråd med dubbla sömmar på utsatta ställen.

Extra förstärkningar både i tumgrepp och för hela pekfi ngret för ökad livslängd.

Över handleden sitter en elastisk söm som gör att handsken sitter bättre och säkrare på handen. Getskinn är både tunt, mycket smidigt och slitstarkt medan ovanhanden i nötspalt ger extra värmetålighet.

Finns i storlekar från 8 till 11.
 

Novline säljer förbrukningsprodukter och smörjolja
Produkt 9 / 9

Svetshandske

Art nr: 50G3030

Svetshandske tillverkad helt i getskinn av högsta kvalitet med krage i nötspalt. Handsken är sydd med stark och värmetålig kevlar® tråd med dubbla sömmar på utsatta ställen. Extra förstärkningar både i tumgrepp och för hela pekfingret för ökad livslängd.

Över handleden sitter en elastisk söm som gör att handsken sitter bättre och säkrare på handen. Getskinn är både tunt, mycket smidigt och slitstarkt.

Finns i storlekar från 8 till 11.